Persoonlijke klik

De basis voor succesvol samenwerken

Bij Lavertuur hechten we waarde aan het persoonlijke aspect als fundament voor succesvolle samenwerkingen. Onze overtuiging is dat een persoonlijke klik de sleutel is tot het behalen van de allerbeste resultaten. Wij streven naar het opbouwen van langdure partnerschappen die steunen op wederkerigheid, respect en transparantie communicatie. 

 

Lavertuur dient voor onze partners als de sleutel tot het verkrijgen van meer controle over zelfs de meest complexe ontwikkelingstrajecten. Wij zetten ons in om het volledige potentieel van elk project of elke locatie optimaal te benutten en gaan daarin verder dan onze concurrenten. Wij hebben diepgaand inzicht in het risicoprofiel van onze partners en zijn bereid om actief deel te nemen als dit de samenwerking kan versterken.

Op het gebied van duurzaamheid, cradle-to-cradle ontwerp, circulariteit en de vermindering van CO2- en stikstofuitstoot (zie referentie Telegraafstraat), bevinden wij ons in de voorhoede. Wij stellen graag onze expertise en ervaring ter beschikking om onze partners te assisteren bij zowel eenvoudige als complexe vraagstukken met betrekking tot ruimtelijke ontwikkeling. Bovendien nemen wij een actieve rol op beleidsniveau in om bij te dragen aan de formulering van nieuw beleid.

De bewezen Lavertuur-formule:

Burele back-up: Professionals die elkaar versterken in kennis en ervaring
Alle kennis onder één dak: Ontwerpen en tekenen, rekenen, exploitatie en marktanalyses.
Breed scala aan opdrachtgevers: We begrijpen de verschillende belangen van ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, (zorg)instellingen en ontwikkelende aannemers.
Wijdse blik: We kijken verder dan stenen van vastgoed en verkiezen meerwaarde boven massa. 

 

Ook Lavertuur als partner?

Kom kennismaken.