`

Ontwikkelaar gezocht

 

Heb je altijd al willen werken aan (gebieds)ontwikkelingen, waarin je van A tot Z verantwoordelijk bent voor de gehele ontwikkeling en doe je dit het liefst voor kleine onafhankelijke ontwikkelaar, dan zoeken wij jou.

Komen competenties als; enthousiast, zelfstandig, ondernemend  en leergierig je bekend voor  neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Lavertuur Planontwikkeling BV is een onafhankelijk ontwikkelaar/ adviseur met een allround team en korte lijnen, wij zijn flexibel, slagvaardig, ambitieus, 100% transparant en verliefd op wat we doen. De intensieve en persoonlijke betrokkenheid blijft gedurende het gehele ontwikkelproces voorop staan. Onze projecten onderscheiden zich door de bijzondere architectuur en de 'menselijke maat'; geen massabouw, maar unieke ontwikkelingen met een meerwaarde. Lavertuur bestaat uit 4 man/ vrouw met een uniek kantoor in Tilburg. Naast eigen ontwikkelingen zijn we gedelegeerd ontwikkelaar voor veel marktpartijen, zoals oa v/d Ven Bouw en Ontwikkeling, Amvest, Dura Vermeer, Van Wijnen en woningcorporatie Casade.

Wij zijn op zoek naar een (junior) ontwikkelaar

Als ontwikkelaar doe je al wat nodig is om nieuwbouw (van woningen) gerealiseerd te krijgen. Jij bedenkt de 'producten' (gebouwen), jij organiseert zaken rondom de grond inclusief de grondexploitatie, de functie van het gebouw, het ontwerp en alle zaken die geregeld moeten worden om te kunnen bouwen, zoals oa het verkrijgen van de benodigde  vergunningen. Uiteraard bewaak jij het project ook financieel. Daarnaast vind je het leuk om een netwerk op te bouwen of te onderhouden en commercieel bezig te zijn.

Door jouw enthousiasme en passie voor het vak weet jij mensen te activeren, enthousiasmeren, te adviseren en te overtuigen. Je bent een teamplayer met een focus voor kwaliteit. Bij voorkeur in bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding, in de richting Bouwkunde, Vastgoedkunde of Technische Bedrijfskunde.

 

Wat bieden wij jou:

  • Een werkplek op een unieke locatie binnen een creatief en gedreven team
  • Mooie en uitdagende projecten
  • Een goed salaris met een mooie pensioenregeling

Ben je enthousiast geworden en denk je aan dit profiel te voldoen, stuur dan je CV naar

Kees Verbraak

Turn on JavaScript!

Meer informatie over Lavertuur planontwikkeling is te vinden op www.lavertuur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Meest recente nieuwsartikelen

Geen nieuwsberichten gevonden